کد خبر 1798835
تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۹
سخنگوی دولت به الجزیره: در جنگ دست برتر را داریم

فاطمه مهاجرانی گفت که ابتکار عمل در جنگ در دستان نیروهای مسلح ایران است.

به گزارش مشرق، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت ایران، در گفت‌وگو با شبکه الجزیره تأکید کرد که «ایران آغازگر این جنگ نبوده و منافع ملی کشور باید در هر تصمیمی لحاظ شود».

وی با اشاره به خسارات انسانی و مادی ناشی از جنگ، افزود: «طبیعی است که غرامت دریافت کنیم، در حالیکه در میان جان‌باختگان دانش‌آموزان و معلمان نیز حضور دارند. بسیاری از مناطق کشور دچار آسیب شده‌اند و رفع تحریم‌ها از ضروریات است».

مهاجرانی درباره روند تصمیم‌گیری در خصوص جنگ و آتس‌بس گفت: «فرمانده کل نیروهای مسلح تصمیم نهایی را درباره جنگ و صلح اتخاذ می‌کند».

وی همچنین با بیان اینکه «ما نسبت به اقدامات آمریکا خوشبین نیستیم و همزمان تمایلی به ادامه جنگ نداریم»، تصریح کرد: «نیروهای مسلح ایران دست برتر را در جنگ دارند و ابتکار عمل در دست ماست. از ابتدای جنگ نیز با ادعاهایی درباره توانمندی‌های خود مواجه بوده‌ایم در حالیکه همواره ضربات سنگینی به آمریکا وارد کرده‌ایم».

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس